Вибори старости школи!

«Сьогодні учні, а завтра лідери»

Учнівське самоврядування –це добровільна організація учнів навчального закладу. яка забезпечує право і надає можливість в межах статуту та інтересах учнів школи,здійснювати регулювання і управління справами, які належать до їх компетенції.

Наша школа – маленька держава – республіка. А учні,батьки,вчителі – її громадяни, які в однаковій мірі мають право вносити корективи та пропозиції щодо покращення навчально-виховного процесу.

В цьому навчальному році на посаду старости школи претендувало двоє кандидатів: учень 10-А класу Мигуля Антон та учениця 10-А класу Карпук Юлія . На передодні виборів була проведена агітаційна компанія, під час якої учні нашої школи ознайомилися з біографією кандидатів та їх програмою щодо покращення та вдосконалення шкільного життя.

/Files/images/veresen_2020/ФОТО1.jpg/Files/images/veresen_2020/ФОТО2.jpg

15 вересня 2020 року відбулися вибори старости школи. У голосуванні брали участь учні 5-11 класів. Після підрахунку голосів, згідно з протоколом виборчої комісії, за результатами голосування старостою школи стала Карпук Юлія.

/Files/images/veresen_2020/ФОТО3.jpg /Files/images/veresen_2020/ФОТО4.jpg/Files/images/veresen_2020/ФОТО5.jpg/Files/images/veresen_2020/ФОТО6.jpg

Ми бажаємо новообраній старості школи наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді та очікуємо приємних нових змін у нашій школі.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.