В нашій школі завершено ремонт санвузлів !

В нашій школі завершено ремонт санвузлів !

22 травня завершилось облаштування санвузлів на другому і третьому поверхах закладу загальної середньої освіти №12 м. Ковеля. З 1 вересня всі учні школи, а в школі навчається більше тисячі учнів, отримають додаткові зручності і поліпшені умови для навчання та перебування в школі.

Зручні, світлі вбиральні, душові куточки поблизу спортзалу, нова сантехніка і обладнання, бойлери для гарячого водопостачання створюватимуть комфорт та належні умови для навчання і роботи всіх учасників освітнього процесу.

Колектив ЗЗСО №12, учні та батьківська громадськість висловлюємо вдячність міській владі в особі міського голови Кіндера Олега Олексійовича, його заступника Прокопіва Ігоря Ярославовича, депутатському корпусу міської ради за сприяння та виділення необхідних коштів для здійснення ремонтних робіт .

Дякуємо будівельникам ДП «НОВО-БУД», його директорові Штику Василю Федоровичу, які в стислі терміни, дотримуючись всіх технічних і технологічних вимог, виконали будівельно-ремонтні роботи та здали об’єкт в експлуатацію.

Реалізація такого проєкту для школи була б неможлива без професійної роботи проектантів та експертів. Висловлюємо подяку колективу проектного бюро «Ковелькомунпроект» - директору Дубині Віктору В’ячеславовичу та інженеру технічного нагляду Зінчуку Анатолію Павловичу за виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт об'єкта та постійний контроль за ходом виконання робіт підрядником .

Дякуємо міському управлінню освіти і особисто Бичковському Віктору Васильовичу за безпосередню участь у вирішенні організаційних питань ремонту та координації роботи підрядників, субпідрядників, проектантів і експертних структур .

Міцного Вам всім здоров’я, добра, успіхів і здобутків, мати бажання і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого міста.

З повагою і вдячністю колектив, учні та їх батьки ЗЗСО І-ІІІ ст. № 12 м. Ковеля

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.